Tekstipallo-viskoosi

26,00 / metri

Voit tilata kangasta 10cm tarkkuudella.
cm

Tilaa ilmainen näytetilkku tästä kankaasta

Varastossa

Vanhat sanomalehdet ja rakkaus fontteihin antoi inspiraation Tekstipallo-kuosiin.

Suosittu Tekstipallo-kuosi koristaa nyt myös ohutta viskoosikangasta!

Molemmissa reunoissa kulkee ääriviivoina kapeiden raitojen ryhmät. Mustan ja greigen värinen vintage-henkinen kuosi toimii hauskasti yksinkertaisissa malleissa. Pallojen tekstinä kiemurtelee vanha keväinen englantilainen runo, josta laulujakin on tehty.

Kevyen ja laskeutuvan viskoositrikoon leveys on n. 145 cm. Kuosi on painettu digitaalisesti valkoiselle kankaalle, joten nurja puoli on vaaleampi kuin päällipuoli. Kuvan sävy on ohjeellinen. Näytön ominaisuudet vaikuttavat värien toistumiseen.

Viskoosikangasta on ihana ommella! Siksi varmaan käytän sitä niin paljon. Sitä ommellaan ihan tavallisella koti-ompelukoneella. Kannattaa käyttää vähän ohuempaa neulaa koneessa, esim. 70-80-paksuutta. Meillä MUTCATilla huolitellaan kaikki reunat ihan kotisaumurilla, koska se on niin vaivatonta ja nopeaa, mutta huolittelu onnistuu myös ompelukoneen siksakilla.

Viskoosikangasta ommellessa höyrysilitysrauta on lyömätön kaveri! Saumat kannattaa silittää auki aina ompelun jälkeen, koska vähän rennomman ompelijan (kuten minä) vinkurammankin sauman saa näyttämään tosi upealta pienen höyrysilityksen jälkeen! Myös kaikki reunakäänteet kannattaa silittää ensin taitteelle, koska sen jälkeen ompelu on ihanan sujuvaa! Viskoosi muokkautuu helposti höyryttämällä ja pikkuvirheet saa kummasti piiloon.

Hoito-ohje

  • Kankaan voi pestä 30 asteessa varovaisella ohjelmalla
  • Saattaa kutistua enintään 5 % ensimmäisessä pesussa
  • 100 % viskoosi
  • leveys 143-145cm
  • neliöpaino 75g
  • Tuotteen alkuperä: Saksa
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX ®

Design Marjukka Mutka

Tuotetunnus (SKU): PK35HVI Osastot: , , , ,