Vaihto- ja palautusoikeudet

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus lukuunottamatta määrämittaan leikattuja kankaita, tämä koskee myös palakankaita. Digitaalisille tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Tilaamalla digitaalisia tuotteita hyväksyt peruutus- ja palautusoikeuden puuttumisen. MUTCAT Design Housella palautusoikeus koskee siis vain valmisvaatteita.

Kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus perua tekemäsi tilaus ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautustilanteessa otathan aina mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen marjukka@mutcat.fi. Tuotteet palautetaan Postilla osoitteeseen MUTCAT Design House Oy, Antti Paavonpojan katu 11, 57600 Savonlinna.

Palautettavan tuotteen tulee olla pesemätön ja käyttämätön sekä tuotekortin oltava edelleen kiinni vaatteessa. Tarkista tilaamasi kangas AINA ennen pesua ja leikkaamista. Mikäli kangas on pesty tai tuotteeksi valmistettu, on mahdotonta sanoa, koska mahdollinen virhe on tuotteeseen syntynyt ja näin vastuu tuotteesta siirtyy kuluttajalle.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteet, maksaa hän itse palautuksesta koituvat postikulut. Kun tilaus on palannut takaisin MUTCAT Design Houselle ja olemme todenneet tuotteen virheettömäksi, maksamme tilaussumman kokonaisuudessaan asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Mikäli palautat vain osan tilauksen tuotteista, ei tilauksen toimituskuluja palauteta. Liitä palautuksen mukaan saamasi kuitti, missä näkyy palautuksen syy, tilinumero sekä allekirjoituksesi.

Mikäli asiakas on todennut tilaamansa tuotteen virheelliseksi, toivomme mahdollisimman pikaista yhteydenottoa marjukka@mutcat.fi.

Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja MUTCAT Design House uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran. Mikäli korvaavaa tuotetta ei verkkokaupasta sillä hetkellä löydy, toimitaan tilanteessa asiakaspalautuksen tavoin.

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (6 €) sekä palautuksesta aiheutuneet kulut (10 €).

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa marjukka@mutcat.fi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.