Tarinamme

MUTCAT Design House syntyi rakkaudesta tekemiseen. Uskon, että onni tulee tekemisestä, ja varsinkin käsillä tekemisestä. Siitä, kun inspiroidut ajatuksesta ja uppoudut toteuttamaan sitä. Annat innostuksen viedä niin ettet huomaa ajan kulumista, samalla kun näet projektisi vähitellen valmistuvan. Niistä hetkistä kun huomaatkin osaavasi tehdä sen haastavan jutun, ja kehityt koko ajan tehdessäsi!

Olen Marjukka Mutka, savonlinnalainen vaatesuunnittelija ja MUTCAT Design House-maailman luoja. Muoti, vaatteiden ja painokuosien suunnittelu, sekä käsillä tekeminen ovat intohimoni, ammattini ja se minun tapani toteuttaa itseäni.

MUTCAT Design House syntyi myös rakkaudesta ompelemiseen. Hurahdin ompeluun jo pienenä tyttönä, eikä minulla ollut epäilystäkään tulevaisuuteni uravalinnasta.
Vaatesuunnittelijaksi valmistuttuani ja työelämään siirtyessäni huomasin pian, että itse ompelemiselle ei jäänyt aikaa, eikä se suunnittelijan työnkuvaan kuulunutkaan. Sain katsella uskomattoman taitavien malliompelijoiden toteuttavan ne kaikista vaikeimmatkin yksityiskohdat, joita mallistossani olin keksinyt käyttää, ja joihin omat itseopitut taitoni eivät olisi ikinä yltäneetkään! Silti rakastin aina käydä ompelimon puolella katsomassa miten malliston prototyypit valmistuivat. Se oli niin inspiroivaa!

Nyt, kun yli 26 vuotta teollisena suunnittelijana on takana, haluan viimein toteuttaa pitkäaikaisen unelman ompeluun ja käsillätekemiseen innostavasta maailmasta, josta löydät inspiraatiota ja ideoita tuleviin ompeluprojekteihisi. Josta löydät uniikkeja painokankaita pieninä koordinoituina mallistoina. Josta löydät vaatemalliston, jonka voit toteuttaa itse ompelemalla ja johon löydät ohjeet ja vinkit helposti ja selkeästi. Malliston, jonka mallit ovat yhdistelmä selkeyttä ja trendikkyyttä ja ajattomuutta. Mallit, jotka käyvät monenkokoiselle ja -muotoiselle vartalolle, ja joita voit säätää ja muokata mielesi mukaan. Malliston, joka innostaa sinua toteuttamaan itse oman tyylisi ja löytää taas uuden innostuksen ompelun maailmaan.

Tämä on MUTCAT Design House – astu sisään maailmaan!