Mustavalkoinen Pisararaita

26,00 / metri

Tulossa joulukuun ekalla viikolla ūüĖ§

Tilaa ilmoitus sähköpostiin kun tuotetta on taas varastossa!


Pienistä palloista muodostuu kaunis pisarameri, jonka rantoja koristaa horisontin raidat.

Pisararaita-kuosissa on molemmissa reunoissa 7,5 cm:n levyiset kolmen raidan ryhmät, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Käytä raitoja yksityiskohtana puseron hihoissa, leveiden housujen lahkeissa Рmissä ikinä keksitkin!

Viskoosikangasta on ihana ommella! Siksi varmaan käytän sitä niin paljon. Sitä ommellaan ihan tavallisella kotiompelukoneella. Kannattaa käyttää vähän ohuempaa neulaa koneessa, esim. 70-80-paksuutta. Meillä MUTCATilla huolitellaan kaikki reunat ihan kotisaumurilla, koska se on niin vaivatonta ja nopeaa, mutta huolittelu onnistuu myös ompelukoneen siksakilla.

Viskoosikangasta ommellessa höyrysilitysrauta on lyömätön kaveri! Saumat kannattaa silittää auki aina ompelun jälkeen, koska vähän rennomman ompelijan (kuten minä) vinkurammankin sauman saa näyttämään tosi upealta pienen höyrysilityksen jälkeen! Myös kaikki reunakäänteet kannattaa silittää ensin taitteelle, koska sen jälkeen ompelu on ihanan sujuvaa! Viskoosi muokkautuu helposti höyryttämällä ja pikkuvirheet saa kummasti piiloon.

Kevyen ja laskeutuvan viskoosikankaan leveys on n. 140 cm. Kuosi on painettu digitaalisesti valkoiselle kankaalle, joten nurja puoli on vaaleampi kuin päällipuoli. Kuvan sävy on ohjeellinen. Näytön ominaisuudet vaikuttavat värien toistumiseen.

Hoito-ohje

  • Kankaan voi pest√§ 30 asteessa varovaisella ohjelmalla
  • Saattaa kutistua enint√§√§n 5 % ensimm√§isess√§ pesussa
  • 100 % viskoosi
  • Tuotteen alkuper√§: Saksa
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX ¬ģ

Design Marjukka Mutka

Tuotetunnus (SKU): PK6HVI Osastot: , , ,