Musta Hiekkahorisontti

26,00 / metri

Toistaiseksi loppu varastosta

Tilaa ilmoitus sähköpostiin kun tuotetta on taas varastossa!


Rakkaudesta raitoihin ja kaipuusta minimalismiin

Rakkaudesta raitoihin ja kaipuusta minimalismiin syntyi musta-luonnonvalkoinen Hiekkahorisontti-kuosi. Se yhdistyy ihanasti moniin MUTCAT-kuoseihin, kuten Tekstipalloon, Salaiset Säkeet-kuosiin, ja uuteen mustaan Kesäkorentoon.

Viskoosikangasta on ihana ommella! Siksi varmaan käytän sitä niin paljon. Sitä ommellaan ihan tavallisella kotiompelukoneella. Kannattaa käyttää vähän ohuempaa neulaa koneessa, esim. 70-80-paksuutta. Meillä MUTCATilla huolitellaan kaikki reunat ihan kotisaumurilla, koska se on niin vaivatonta ja nopeaa, mutta huolittelu onnistuu myös ompelukoneen siksakilla.

Viskoosikangasta ommellessa höyrysilitysrauta on lyömätön kaveri! Saumat kannattaa silittää auki aina ompelun jälkeen, koska vähän rennomman ompelijan (kuten minä) vinkurammankin sauman saa näyttämään tosi upealta pienen höyry-silityksen jälkeen! Myös kaikki reunakäänteet kannattaa silittää ensin taitteelle, koska sen jälkeen ompelu on ihanan sujuvaa! Viskoosi muokkautuu helposti höyryttämällä ja pikkuvirheet saa kummasti piiloon.

Kevyen ja laskeutuvan viskoosikankaan leveys on n. 140 cm. Kuosi on painettu digitaalisesti valkoiselle kankaalle, joten nurja puoli on vaaleampi kuin päällipuoli. Kuvan sävy on ohjeellinen. Näytön ominaisuudet vaikuttavat värien toistumiseen.

Hoito-ohje

  • Kankaan voi pestä 30 asteessa varovaisella ohjelmalla
  • Saattaa kutistua enintään 5 % ensimmäisessä pesussa
  • 100 % viskoosi
  • Tuotteen alkuperä: Saksa
  • leveys 143-145cm
  • neliöpaino 75g
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX ®

Design Marjukka Mutka

 

Tuotetunnus (SKU): PK33HVI Osastot: , , , ,

Saatat myös pitää...